kopcer00 Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem m16 od firmy JG. Replika w stocku posiada ok.450fps oraz dosyć przyzwoity zasięg... No i właśnie replika była nieużywana rok czasu i stwierdziłem że trzeba zaliczyć kilka fragów z tej repliki. Wymieniłem gumkę hu oraz lufę na minimalnie przedłużoną lufę prec., z repliki zawsze strzelałem z kulek 0.25-0.28 i wszystko grało natomiast teraz, na hu skręconym na 0 nawet na kulkach 0,3g kulka po opuszczeniu lufy od razu leci do góry... Czy spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim? Czy może to być wina źle założonej gumki? Pozdrawiam Kacper Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 albo za duży dystanser. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Możliwe że dystanser się zablokował i komora go nie łapie lub sama komora ma uszkodzenie . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts