warat Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Witam Do rzeczy:podczas przeładowania,replika pobiera za dużo kulek,co powoduje,że latają one po całym wnętrzu,a jak już wystrzeli,to z różną mocą:raz tak,jak powinna,innym razem pluje. Nie przejął bym się,bo i tak kupuje elektryka,ale chciałbym ją oddać znajomemu,żeby spróbował swoich sił w ASG:) Czy ktoś wie,jak to naprawić? Z góry dzięki za odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
Vickers Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Spróbuj podczas przeładowania trzymać broń lufą skierowaną w dół. Jeśli to pomogło, to prawdopodobnie poszła mała część, która pilnuje żeby kulki wpadały do lufy, a nie cofały się i zostawały w mechaniźmie. Quote Link to post Share on other sites
warat Posted February 18, 2012 Author Report Share Posted February 18, 2012 Ok spróbowałem,i replika działa! Ale czy da się to naprawić? Quote Link to post Share on other sites
Vickers Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 (edited) Ok spróbowałem,i replika działa! Ale czy da się to naprawić? Wszystko da się naprawić. Problem jest taki że trzeba rozkręcić całą replikę, poszukać części która się zniszczyła i wstawić zamiennik. Jak na razie mogę powiedzieć tylko tyle że ta część powinna być zaraz za miejscem w którym kulka przechodzi z magazynka do lufy. Wiem że nie jest to idealny opis ale nic innego nie wymyśliłem. Edited February 27, 2012 by Vickers Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts