Cupi Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 (edited) Z góry przepraszam jeśli piszę w złym miejscu, ale nie wiedziałem już gdzie umieścić temat.... No więc tak.... Szukam, szukam i znaleźć nie mogę... Zna ktoś może jakiś sklep z w miarę nie drogimi częściami do gazików?? Konkretniej interesują mnie części do glocka 19 KWA. Ewentualnie ktoś kto ma na sprzedaż.... Głównie potrzebuję stopki do magazynka(której w sklepach w jakich szukałem nie ma) oraz zamek (abs / metal). Stopkę mam w rozsypce, popękana, milion razy klejona, już sama zsuwa się z maga, a zamek(abs) nieco "ugryziony" i wolałbym wiedzieć gdzie kupić w razie gdy już totalnie się rozsypie. Proszę o pomoc, bo pomysły mi się już skończyły... :( Aaa i proszę nie odsyłać mnie łaskawie do wujka google :) Edited February 21, 2012 by Cupi Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Pisz bezpośrednio do producenta: http://kwausa.com/ Po angielsku rzecz jasna, w PL nie znajdziesz drobnych części do tego... Domyślam się że nie chodzi o samą stopkę? Ona akurat jest do dostania w PL, podobnie jak metalowy zamek, ale będzie kosztował tyle co replika. Stopka to ok 30zł... Quote Link to post Share on other sites
Cupi Posted February 21, 2012 Author Report Share Posted February 21, 2012 Tak chodzi mi o tą samą plastikową stopkę. No wiem właśnie zamki metalowe (bo z absu nie znalazłem w ogóle) po 200zł.... Napiszę i zobaczymy co z tego wyniknie :) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 mam 3 stopki plastik od glocka kwa 17. pasują na zmianę :) jak cos to pw :) Ewentualnie mzesz kupić stopki z uchwytami tzw. magpulle. http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_133_230&products_id=6079&name=Element_-_Uchwyt_Magazynka_G17_-_Czarny - tylko trzeba sie dowiedzieć kiedy będą. Quote Link to post Share on other sites
Cupi Posted February 21, 2012 Author Report Share Posted February 21, 2012 No właśnie jak zwykle braki na magazynie... Jak orientacyjnie pytałem kiedy będzie jakaś dostawa (z rzeczy których potrzebowałem) to w kilku sklepach mówili że może w kwietniu ale to nie wiadomo.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts