machalajak Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Witam wszystkich forumowiczów, mam mały problem z moimi goglami ESS Land Ops. Zamierzam wyprać skarpetę znajdującą się na pasku do gogli, jednak nie wiem jak ją zdjąć. Szukałem, jednak znalazłem tylko sposób na zdjęcie skarpety z gogli ESS NVG (zaczepy do pasków są odpinane), w Land Ops'ach niestety pasek z oprawą stanowią całość. Wiecie może jak odpiąć ten pasek? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
yonyonson Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 (edited) Jeśli dobrze pamiętam to pasek nie jest zszyty, więc można go spokojnie wyjąć z oprawy. Edited February 28, 2012 by yonyonson Quote Link to post Share on other sites
Kyrios Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Ja swój wyciągam na siłę. Zacznij od brzegu a potem będzie łatwo. Quote Link to post Share on other sites
machalajak Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 Faktycznie, jest tak jak napisaliście, bez problemu dałem radę wyciągnąć skarpetę. Dzięki :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Ogólne techniczne" do "Ekwipunek -> Ochrona oczu i twarzy". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts