filip128 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Witam wczoraj doszedł do mnie CM 028 z TaiwanGun.com oczywiście nówka. Postrzelałem 10 min na sucho (dla głosu :)) Dzisiaj wracam ze szkoły naładowałem ok. 50kulek do tej dziurki co ma klapkę nakręciłem magazynek w tej dziurce okrągłej kulka się pojawiła lecz po załadowaniu do broni i oddaniu strzału poszedł dźwięk ale kulka nie wyleciała. Mam pytanie czy to może być wina słabej baterii (nie ładowana nigdy tylko to co było to strzelałem)? Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Jeszcze raz, i postaraj się operować językiem polskim i jaką taką terminologią. Quote Link to post Share on other sites
filip128 Posted February 29, 2012 Author Report Share Posted February 29, 2012 No po prostu mam nową CM'kę 028 z TaiwanGun'a.com. Naładowałem ok. 50 kulek nakręciłem zębatkę aż kulka się pojawiła w tej okrągłej dziurce, włożyłem maga do karabinu oddałem kilka strzałów ale kulki nie wyleciały i mam przypuszczenia że to może być wina słabej batki. Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Po prostu - dłużej podkręc magazynek :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
CIUPAK1 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 1.Załaduj więcej kulek do magazynka. 2.Podkręć magazynek kiedy będzie już wpięty do gniazda maga. 3.Przy okazji doładuj tą batkę. Quote Link to post Share on other sites
filip128 Posted February 29, 2012 Author Report Share Posted February 29, 2012 To jest normalne że po wyjęciu magazynka kulki są w komorze? tzw w tym gdzie magazynek się wkłada? Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 To jest normalne że po wyjęciu magazynka kulki są w komorze? tzw w tym gdzie magazynek się wkłada? Tak Quote Link to post Share on other sites
filip128 Posted February 29, 2012 Author Report Share Posted February 29, 2012 Ok powiem wam wieczorem czy strzela dobrze bo teraz przez okno gdy strzelałem to coś było słychać :) Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 OK - czekamy na tą odpowiedź z niecierpliwością ! :wink: Quote Link to post Share on other sites
filip128 Posted March 1, 2012 Author Report Share Posted March 1, 2012 Strzela jak fabryka chciała czyli huk świst i podziurawiony karton po butach :) Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 No widzisz - wystarczyło dłużej podkręcac hi-capa . :wink: Quote Link to post Share on other sites
PitBear Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 ...bo teraz przez okno gdy strzelałem... Mam nadzieję, że mieszkasz na głębokiej wsi i przez okno widzisz tylko głęboki las, bo ludzie w naszym kraju nie są przywykli do kolesi strzelających z kałasza przez okno i mogą się trochę denerwować... :wink: Quote Link to post Share on other sites
filip128 Posted March 1, 2012 Author Report Share Posted March 1, 2012 Tak mieszkam na zadupiu :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts