Okruch Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 ...i nie chodzi o czołgi. Zastanawiałem się, czy tego linku nie umieścić w "Autostopie", ale nie chcę denerwować Ich Ekscelencji Moderatorów ;-) libijskie kamo Quote Link to post Share on other sites
Ryb Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 :) ładny wzór na kimono... ciekawe czy to się sprawdza w terenie... Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Kogos najwyrazniej poniosla fantazja ;) Quote Link to post Share on other sites
SouthMan Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 :) ładny wzór na kimono... ciekawe czy to się sprawdza w terenie... Sprawdza sie, ale tylko w Afryce :lol: Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 nie w Arfyce tylko w dziale Afryka w sklepie z mapami. 8) Quote Link to post Share on other sites
Franc Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 ooooooo LOL faktycznie !! a oto nowe Polish Camo :) takie w stylu libji Quote Link to post Share on other sites
Ludzik Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Franc]libji Nie wiem czemu ale za pierwszym razem przeczytalem "libacji" ;] Quote Link to post Share on other sites
Killerek WGRiW Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 To zapewne wymysł samego Kadafiego. On już przecież samochody projektował i ogólnie geniusz z niego ;-) a syn to chyba gdzies we Włoszech gra w piłka kopaną Quote Link to post Share on other sites
Nikolaj Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Franc]libji Nie wiem czemu ale za pierwszym razem przeczytalem "libacji" ;] Ja dokladnie tak samo ;) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Szary Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Franc]libji Nie wiem czemu ale za pierwszym razem przeczytalem "libacji" ;] To może taki będzie bardziej na miejscu? :D Quote Link to post Share on other sites
Franc Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 oooOOOoooOOO a gdzie można dostać taki fajowy wzór ?? w wędkarskim czy może w monopolowym :P :P Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 To może taki będzie bardziej na miejscu? :D Przy tym camo MARPAty czy CADPATy padaja ;))) Quote Link to post Share on other sites
mantiz Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Ten wzór świetnie sprawidzłby się w tzw 'opuszczonych budynkach' podczas strzelanki. Kładziesz się na podłodze i już cię nie widać :lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts