Across321 Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Witam forumowiczów. Mam bardzo proste pytanie ale nie chciał bym dokonać złego zakupu, więc dla tego się pytam. Posiadam replikę g36c od Cymy oraz tłumik o średnicy 40mm i długości 200mm. I mam pytanie po przymierzam się do zakupu frontu od g36k a dokładnie tego: http://azteko.pl/src-front-g36k-p-3833.html i chciał bym wiedzieć czy po pierwsze będzie on pasował do G36 od Cymy bez większych przeróbek ? I po drugie czy po rozpiłowaniu przednich ścianek zmieści się do środka tłumik o średnicy 40mm. Chodzi mi o efekt aby część tłumika była zakryta przez chwyt przedni. Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Across321 Posted March 3, 2012 Author Report Share Posted March 3, 2012 To jak pomoże ktoś ? Jak ktoś będzie wiedział, to pomoże. Nie odświeżaj tematu tak często, bo SPAM się zrobi. /LgN Quote Link to post Share on other sites
cziter Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 (edited) Tez chcialem kupic ten front do swojej cymy, ale nei wiem czy pasuje na 100%. Obstawiam ze tak. A co do tlumika to znajomy rozpilowal tak w swoim JG i sie zmiescil tlumik o srednicy 30mm, 40mm tez sie zmiesci spokojnie. Edited March 3, 2012 by cziter Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 40mm tłumik do środka frontu? Nie wejdzie moim zdaniem. Front na wysokości lufy ma niewiele ponad 40mm szerokości. Patrzę właśnie na swoją gietę (JG) i 40mm tłumik jest szerokości frontu. Quote Link to post Share on other sites
cziter Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 (edited) Mialem na mysli ze wejdzie po rozpilowaniu. Ale moze i nie wejdize, mowilem ze jestem pewny tylko co do 30mm :) Edited March 5, 2012 by cziter Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts