Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Gazowa Beretta - pierwsza broń ?

Recommended Posts

Witam wszystkich, to mój pierwszy post na tym forum. Nie chciałbym naruszać regulaminu, szukałem lecz nie znalazłem. Zaczynam z niewielkim funduszem pomału kompletować sprzęt do ASG. Myślałem o kupnie tej Mój odnośnik repliki gazowej Beretty i nie wiem czy dobrze robię. Była gdzieś recenzja, ale wersji sprężynowej a to jednak nie to samo.

Proszę o rady, ewentualnie nakierowanie na inną gazówkę do 100 zł.

Pozdrawiam.

To teraz nie wiem już. Jak na razie jedyna broń w moim zasięgu cenowym. Nie mam pojęcia co kupić do stówki żeby nie rozpadło się od samego patrzenia na to. Wiem że za 100 zł to szmelc, ale nie w tym rzecz że jestem skąpy, tylko moje wypłaty idą w innym kierunku póki co, a wolałbym mieć coś jak nie mieć i oblizywać się na widok każdej repliki. Ma ktoś dla mnie jakieś propozycje ?

Unikaj jak ognia tego sklepu

http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/55683-poradnik-maniaka/

Czytałeś? Jak nie to poczytaj.

SKLEPU, a nie repliki.

Ja ją mam i nie narzekam. Pamiętaj tylko, że dostajesz tyle jakości, ile zapłacisz. Jak na gaziaka poniżej 100 zł, to spisuje się dobrze bardzo dobrze, jako broń boczna. Ale tylko jako boczna. Gdy cel jest za blisko na broń długą, ale niczego więcej z niej nie wyciągniesz.

Również mogę polecić tą klamkę. Jak na swoją cenę - jest bardzo dobra. Później, po kupnie długiej repliki elektrycznej - dobrze sprawi się w roli repliki bocznej.

I potwierdzam - trzeba dbać o magazynek, zarówno w wersji na CO2 jak i na Greengas, bo do najbardziej wytrzymałych one nie należą.

Swoją opinię na temat tej repliki opisałem szerzej tutaj:

http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/108978-beretta-m92-stti-src/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...