taner170 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 witam chodzie na ASG od 3lat wiec nie jestem zielony, orientuje sie wmiare dobrze na karabinach ale nie chce kupic nic w ciemno.Szukam karabinu elektrycznego do 700zl najlepiej z serii SCAR i milo by bylo jak by byl z blow back. wiem troche duze wymagania jak na ta cene ale moze cos znajdziecie dla mnie z gory dzieki Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Ogólne techniczne" do "Airsoftowe przedszkole -> Jestem zielony". Do wyboru masz trzy SCARy w tej cenie - Boyi, AGM, JLS. Opinie o nich przeczytaj sobie w działach technicznych. Ja skłaniałbym się albo do Boyi, albo do AGM. Link to post Share on other sites
taner170 Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 co uwazacie o tej replice http://www.sklep-asg-militaria.pl/product-pol-2190-Colt-M4-A1-CQBR-FULL-METAL.html ? Link to post Share on other sites
Didi Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Skoro wiesz co nieco o replikach, to naucz się do tego używać szukajki i będzie idealnie. Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Dokładnie. Na dobry początek powiem Ci, że w tej cenie warto się zainteresować A&K/P&J i JG/GFC. A jakbyś miał więcej kasy - KWA. Link to post Share on other sites
Recommended Posts