MoreLike Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Rozmiarówka jest na Azjatów, ja mam XL przy 177cm wzrostu i 92cm w pasie. spodnie są minimalnie za długie, bluza jest w sam raz ;-) Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 szkoda że nie robią w rozmiarówce helikona :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 a on taki brudny po prostu :D I nawet na zdjęciach na stronie sklepu jest. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 (edited) jak sie przybrudzi to lepiej wygląda. Edited May 9, 2012 by axelrybaczewski Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 szkoda że nie robią w rozmiarówce helikona :icon_cry: Robią i większe niż XL, ale w sklepach nie ma. Trafiłem na jakąś ichną hurtownię ze szpejem Emersona, ale nijak nie idzie się tam zarejestrować, a szkoda, bo sam bym sobie chętnie kupił taki komplecik :/. Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 fajnie sie zapowiada, ale przy takiej rozmiarówce to na 195 bym musiał mieć xxxl :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts