Frogen Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Próbował ktoś może farbować elementy umundurowania na pseudo-feldgrau? Jakieś gotowe barwniki? I jaki wpływ na odcień ma wcześniejszy kolor tkaniny? Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 A co chcesz barwić ? Jeśli sukno to raczej słaby pomysł. Quote Link to post Share on other sites
Frogen Posted March 8, 2012 Author Report Share Posted March 8, 2012 No właśnie sukno Na allegro są jakieś barwniki farbujące wełnę bez gotowania- zastanawiam się co z tego wyjdzie Chyba że ktoś ma lepszy pomysł Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Jak nie zafarbujesz na gorąco to wszystko ci spłynie ;) . Ja polecam po prostu kupić bluzę mundurową odpowiedniego wzoru ;) . Quote Link to post Share on other sites
Frogen Posted March 8, 2012 Author Report Share Posted March 8, 2012 Na jedną imprezę rocznie nie opłaca mi się wydawać kilku stówek Zresztą bluzę już mam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts