Sp4wN Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Witam, Od jakiegoś czasu szukam fajnego ACOGa i tak właśnie trafiłem na ebairsoft i ich TRC TA31. No i tak się zastanawiam czy nie przyślą mi chińskiego kawałku plastiku za 100€. Czy może lepiej kupić coś w PL i wydać więcej? Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 W PL wydasz więcej a dostaniesz to samo, jakość chińskich kolimatorów stoi już na dosyć dobrym poziomie, już sporo kupiłem w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłem, zreszta poczytaj opinie ludzi którzy już kupili tego acoga. Quote Link to post Share on other sites
Wojciech_G Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 (edited) Kolimator traktuj jak zabawkę. Przez ręce przeszły mi 4 sztuki podobnych ACOGów i biły na głowę M3/M4 G&P, Elcana CA / KA, o chińskiej dłuższej optyce nie wspominając. W Polsce bez problemu znajdziesz wersję bez kolimatora w cenie 300zł. Edited March 16, 2012 by Wojciech_G Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts