Elric Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 Dobra, dzięki wszystkim za odpowiedzi. Kupię KWA i korpus G&P, wyjdzie taniej niż G&P i gearbox KWA. Wydaje mi się, że już nic nie zostało do dodania. Temat do zamknięcia, chyba że ktoś chce jeszcze coś dodać :) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Miałem porównanie mojej emki KWA do m16g&p.Może jest zewnętrznie ciut lepiej wykonana,ale bebechy kwa to rekompensują.Tuning na ok.470 fps polegał jedynie na wymianie sprężyny na sp130,i śmigała jak ta lala. Pytanie tylko po co 470 efów w szturmówce?! Quote Link to post Share on other sites
Elric Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 (edited) Nie zależy mi na pizdyliardzie FPS w replice, ale autentycznie się boję awaryjności GB v.2 . Cóż, inna sprawa jest taka, że nie znalazłem takiej... "zwykłej, tradycyjnej" emki G&P, czegoś takiego jak: http://taktyczny.com/repliki-asg/karabiny-szturmowe/karabin-szturmowy-defender-r.i.s.-aeg-pl-lmt-kwa.html Edited March 17, 2012 by Elric Quote Link to post Share on other sites
lon3star Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Kup KWA, później kup lansiarskie na maxa body np. takie jak moje z czaszką punishera (Navy Seal Skull Frog G&P) i sobie je załóż ;D I masz fajną replike :D Quote Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Do body G&P należy doliczyć jeszcze koszt kompletnie innej komory hop up, ta z KWA się nie nadaje. Quote Link to post Share on other sites
Elric Posted March 18, 2012 Author Report Share Posted March 18, 2012 Tak czy siak to będzie wydatek na przyszłość :) Ktoś się orientuje kiedy będą dostawy ASG/KWA w taktycznym lub asgshopie? Quote Link to post Share on other sites
dandzione Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 W ASGShopie niektóre wersje są...ale tak to dostawa ma być na początku kwietnia... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts