gicek90 Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Czy mozliwe jest , ze nowa bateria po naladowaniu wogole nie dziala?? oddam nia pare strzalow i koniec... moze to byc kwestia za slabej ladowarki czy poprostu moze byc zepsuta? Quote Link to post Share on other sites
Puchacz79 Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Jaka ładowarką ładowałeś? Wystarczyło poczytać że FF raczej do dobrych nie należą, i rzadko kto je poleca (chociaż są tacy co mają 3 lata i działa, ale Mi padła po tygodniu)! Jeśli jest na gwarancji to ja zwróć. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 A może to replika? Quote Link to post Share on other sites
gicek90 Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 replika na bateri 8,4 dziala super i na 9,6 od kumpla tez ******* ale na tej mojej 9,6 z firefoxa nie chce dzialac...ladowalem ladowarka przeznaczona na 8,4 ale ponoc powinna 9,6 tez ladowac...sprobuje jeszcze naladowac na mocniejszej ladowarce bo kumpel mi pozyczy a jesli nie to pojade do tajwanguna i im zwroce jesli ja przyjma.. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Czyli nie masz ładowarki micro i ładujesz prostownikiem z zestawu? To się nie dziw, że tak się dzieje. Quote Link to post Share on other sites
gicek90 Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 No dlatego dzisiaj spróbuje ją naładować lepszą ładowarka;) Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Tylko tym razem dedykowaną do 9.6 ;).Ja na Nimh Firefoxa nie mogłem narzekać.2 lata bezawaryjnie mi działały,potem sprzedałem i dalej komuś hulają :) Quote Link to post Share on other sites
gicek90 Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 no tym razem napewno bedzie na 9.6:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts