KuteK Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Witam, po kilku latach używania mojej ślicznej emki sprowadzonej z wgc pękł mi szkielet gearboxa. Jest to m4 1generacji. Mam następujące pytanie - czy ktoś z was zmieniał w replice KWA szkielet gearboxa? Szkielet KWA jest trudny do dostania, czy pasują jakieś inne szkielety? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Po co komu inne szkielety http://taktyczny.com/czeci/czeci-replik-aeg/wewnetrzne/gearboxy/gearbox-v.2-wzmocniony-2gx-z-oyskami-9mm-kwa.html i problem z głowy Quote Link to post Share on other sites
KuteK Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 A widzisz, nie wiedzialem ze mozna to dostać gdzieś poza coyote asg. Dzięki :) A tak dla potomnych - jeżeli ktoś ma doświadczenia w tym temacie proszę o posta :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts