czosnek3214 Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 (edited) Witam, (jestem zielony) Zastanawiam się nad kupnem boczniaka i znalazłem takiego: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=21_29&products_id=1238 Szukałem informacji na temat tej repliki, na forum lecz nie znalazłem, czy któryś z użytkowników może mi napisać coś o nim? Szukałem jeszcze magazynków na GG ale nie znalazłem, możecie pomóc? I magazynki na CO2 jak bardzo zwiększyły by moc repliki? Edited March 17, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 A ja znalazłem 20 wspominających o tej replice tematów w samym tylko dziale replik gazowych. Dziwne. Quote Link to post Share on other sites
czosnek3214 Posted March 18, 2012 Author Report Share Posted March 18, 2012 (edited) Faktycznie dziwne bo wcześniej nie znalazłem (ale może źle napisałem).Dzięki. Poszukaj jeszcze danych na temat interpunkcji i pisowni języka polskiego Arend Edited March 18, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts