Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pistolet Full Metal

Recommended Posts

Witam,

jak w temacie chciałbym, zapytać jakie modele polecacie na replikę boczną na Spring-Party w cenie mniej więcej do 200 zł i w jakich sklepach warto się za nią oglądać. Interesują mnie konkretnie wersje full metal, bo starego Walthera od 2Umarex'u dość szybko zmęczyłem. ;)

Póki co trochę się rozglądałem i spodobał mi się Colt 1911, co myślicie?

Edited by AtotheZ

Coltów 1911 jest od groma. Tak samo jak ich replik - podaj link, bo inaczej nic nie damy rady powiedzieć ;).

Ostatnio wpadło mi w ręce trochę sprężyniaków od Galaxy i choć nie wszystkie, to niektóre z nich (wariacje na temat Colta) są całkiem znośnie wykonane, tylko nie wiem jak strzelają. To ma być replika raczej do kabury na Spring Party, czy też chcesz używać jej jako repliki głównej na takich spotkaniach?

Jak na razie moją uwagę przykuł ten:

http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152196441-COLT-1911-HPA-Metal.html.

Wiem, że nie jest Full metal, ale ma metalowy zamek, a dla mnie to już dużo.

Jeżeli chodzi o używanie, to z kumplami najczęściej "bawimy się" w policyjne LARPy w opuszczonych budynkach, więc używałbym repliki na zmianę z pompką zależnie od aktualnego przydziału. :-)

Myślałem także o powrocie do mojego starego P99, ale z dostępnych znalazłem tylko plastika od HFC na tajgunie, a jak wyżej napisałem, poprzedniego, którego dostałem od teścia zdążyłem już zniszczyć. :P

Kwestia tego akurat sklepu jest dla mnie również wygodna, bo mam do niego 2 kroki. ;)