AtotheZ Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 (edited) Witam, jak w temacie chciałbym, zapytać jakie modele polecacie na replikę boczną na Spring-Party w cenie mniej więcej do 200 zł i w jakich sklepach warto się za nią oglądać. Interesują mnie konkretnie wersje full metal, bo starego Walthera od 2Umarex'u dość szybko zmęczyłem. ;) Póki co trochę się rozglądałem i spodobał mi się Colt 1911, co myślicie? Edited March 18, 2012 by AtotheZ Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Coltów 1911 jest od groma. Tak samo jak ich replik - podaj link, bo inaczej nic nie damy rady powiedzieć ;). Ostatnio wpadło mi w ręce trochę sprężyniaków od Galaxy i choć nie wszystkie, to niektóre z nich (wariacje na temat Colta) są całkiem znośnie wykonane, tylko nie wiem jak strzelają. To ma być replika raczej do kabury na Spring Party, czy też chcesz używać jej jako repliki głównej na takich spotkaniach? Quote Link to post Share on other sites
AtotheZ Posted March 19, 2012 Author Report Share Posted March 19, 2012 Jak na razie moją uwagę przykuł ten: http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152196441-COLT-1911-HPA-Metal.html. Wiem, że nie jest Full metal, ale ma metalowy zamek, a dla mnie to już dużo. Jeżeli chodzi o używanie, to z kumplami najczęściej "bawimy się" w policyjne LARPy w opuszczonych budynkach, więc używałbym repliki na zmianę z pompką zależnie od aktualnego przydziału. :-) Myślałem także o powrocie do mojego starego P99, ale z dostępnych znalazłem tylko plastika od HFC na tajgunie, a jak wyżej napisałem, poprzedniego, którego dostałem od teścia zdążyłem już zniszczyć. :P Kwestia tego akurat sklepu jest dla mnie również wygodna, bo mam do niego 2 kroki. ;) Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Większym problemem pistoletu, do którego linka dodałeś nie jest to, że nie jest w całości z metalu, a to, że jest niedostępny ;). Quote Link to post Share on other sites
AtotheZ Posted March 19, 2012 Author Report Share Posted March 19, 2012 Wiem :) tylko, że jak na razie tylko w tym sklepie znalazłem jakikolwiek ślad po nim. ;) Tajgun ma sporo dostępnych, ale jednak wybór mały. :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts