MrAgrimek33 Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Witam! Od niedawna interesuję się ASG i mam pewien problem. Posiadam pas WP (http://img3.sprzedajemy.pl/540x405_pas-wp-742518.jpg). Moje pytanie jest następujące: Czy dobrze sprawować się będą z nim ładownice w systemie molle do repliki AK 47, czy jednak bardziej opłaca się zakupić pas także w tym systemie? Proszę o wyrozumiałość i pozdrawiam! Maciej Quote Link to post Share on other sites
minus25 Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Jestem prawie pewny że to kiepski pomysł. Nie wiem czy będą stabilne w pionie (góra dół, przy wyciąganiu magazynka) a już na pewno będą się przesuwać po samym pasie. Koniecznie inny pas. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Przykro mi ale do tego pasa pasują tylko stare trzymagazynkowe ładownice. A i to noszenie ich na tym pasie jest wyjątkowo upierdliwe. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Zdecydowanie NIE!!! Jeśli Cię interesuje konfiguracja na pasie, to tylko pasoszelki S95BW z ARMYWORLD z zestawem ładownic, lub pasoszelki PT4+PS2 z MIWO-Praszka z zestawem ładownic. Quote Link to post Share on other sites
MrAgrimek33 Posted March 19, 2012 Author Report Share Posted March 19, 2012 Dziękuję za szybkie odpowiedzi. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts