klimek2 Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 (edited) Cześć, w końcu udało mi się zmodyfikować GB ale mam pewien problem z HU. Kręci jak mu się podoba mimo że trzyma ustawienia. Sytuacja ma się następująco: - magazynek pełen (30bb) HU kręci za słabo - magazynek w połowie kręci idealnie - magazynek na wykończeniu (3-6kulek) kręci za mocno Ktoś ma jakieś pomysły jak to rozwiązać? Dodam, że elementy w GB to - boreup Guarder - SP130 guarder - tłok KA - sama guma HU Guarder czarna (wg producenta zalecana do SP130-150) EDIT: zapomniałem dodać, replika G&P SPR/A Edited March 19, 2012 by klimek2 Quote Link to post Share on other sites
Akkenoth Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 A lejesz aby wiadra smaru silikonowego do magazynków? Bo tak to brzmi... Quote Link to post Share on other sites
klimek2 Posted March 19, 2012 Author Report Share Posted March 19, 2012 Nie, magazynki smarowane jakieś 2-miesiące temu i to tylko delikatnie silikonem w sprayu Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Sprawdz dystanser Zmień maga Quote Link to post Share on other sites
klimek2 Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 Dystanser zostawiłem jaki był ale zmieniłem na drugą nową gume HU (tej samej firmy) i inny mag, problem znikł. Wróciłem do magazynka, z którym był wcześniej testy i wszystko OK. Nowa guma była jakaś wadliwa(?) albo złośliwość rzeczy martwych :) Dzięki za pomoc! Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 (edited) do wywalenia Edited March 20, 2012 by Maza94 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts