Maricha Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Pewnie takich tematów było już tysiące... Mam problem z wyborem Shota.... Razem z kolegami mamy zamiar postrzelać się w pobliskim lesie. Kwota jaką chce przeznaczyć jest mało, bo około 100zł na broń, oczywiście Shotgun. Możecie mi jakoś pomóc?? Jestem "zielony"... Czekam na propozycje :p Link to post Share on other sites
bananiak Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Pewnie takich tematów było już tysiące... Skoro było ich tysiące, to należy ich nie szukać i założyć tysiąc pierwszy tak?:) Link to post Share on other sites
Maricha Posted March 23, 2012 Author Report Share Posted March 23, 2012 Pewnie myślisz że nie szukałem... Szukałem, a owszem, ale takiego tematu, który by mnie zadowolił nie znalazłem. Było parę ciekawych, ale linki już nieaktualne. Link to post Share on other sites
zgred9595 Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 (edited) Może Ci jeszcze linki podać. Mało masz asortymentu w sklepie. Sklepów jest od groma i w każdym prawie to samo. Edited March 23, 2012 by zgred9595 Link to post Share on other sites
arend Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Nie szukałeś zbyt mocno. Na pierwszej stronie zielonych są w tej chwili trzy tematy dotyczące wyboru strzelby. Link to post Share on other sites
Recommended Posts