bajekk Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Witam, mam pytanie która gumka będzie lepsza do cm 028 www.taiwangun.com/czesci-i-akcesoria/gumki-hop-up/gumka-hop-up-guarder.html www.taiwangun.com/czesci-i-akcesoria/gumki-hop-up/gumka-hop-up-silikonowa-guarder.html taiwangun.com/czesci-i-akcesoria/gumki-hop-up/silikonowa-gumka-hop-up-ciemna-shs.html ? Quote Link to post Share on other sites
sorch62 Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Lepiej poszukaj gdzieś systemy energy. Niby drożej ale naprawdę warto. Quote Link to post Share on other sites
gumcio16 Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Silikonowa guarder (przeźroczysta) Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Ja od siebie polecę Systemę czarną,guardera miałem i łatwo go porwać. Quote Link to post Share on other sites
Jaszcząb Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Jak dla mnie to zielona G&G. Wydłuża ładnie zasięg i lubi cięższe kulki. Moja Systema kręciła tak samo jak stockowa, nie zauważyłem poprawy. Quote Link to post Share on other sites
songoku Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego Arend Edited March 24, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego Arend Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Ja od siebie mogę polecić 3 gumki HU: Systemę Energy, zielona G&G i przezroczystego Guardera. Z tych co wymieniłeś w pierwszym poście wybrałbym właśnie przezroczystego Guardera. Przy takich wartościach fps będzie najlepszy. Quote Link to post Share on other sites
songoku Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego Arend Widzę kolejnych chętnych do walki o chwalebny tytuł ćwierćpiśmiennego. Arend Edited March 24, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts