osiolek14 Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Witam Mógłby mi ktoś wytłumaczyć gdzie wpisać bon, który mam za kase z programu partnerskiego?? Bo jak wybieram przedpłate to są tylko przelewy a nie ma żadnego okienka o nazwie "płatność przez bon" Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Przy składaniu zamówienia w koszyku masz pole na kod promocyjny. Quote Link to post Share on other sites
osiolek14 Posted March 24, 2012 Author Report Share Posted March 24, 2012 Niestety to nie to samo ;] Chodi o cos po zaznaczeniu przedplaty ;/ Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) Zadzwoń do nich i się dowiedz.Najszybsza metoda.Babka przy telefonie całkiem sympatyczna. :) Edited March 24, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
osiolek14 Posted March 24, 2012 Author Report Share Posted March 24, 2012 Wiem ale jest sobota a kontakt pon- pt ;/ Quote Link to post Share on other sites
Padaka Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Witam Mógłby mi ktoś wytłumaczyć gdzie wpisać bon, który mam za kase z programu partnerskiego?? Bo jak wybieram przedpłate to są tylko przelewy a nie ma żadnego okienka o nazwie "płatność przez bon" Proszę o pomoc. Pozdrawiam. LOL - pytać na forum zamiast zapytać sklep... Mam dla Ciebie dobrą odpowiedź. Żeby zrealizować ten kupon musisz mi go (skan) przesłać na PW. Po 48 godzinach dostaniesz instrukcję co i jak i nawet dostaniesz ode mnie bonus w postaci lizaka. Powodzenia. Quote Link to post Share on other sites
osiolek14 Posted March 24, 2012 Author Report Share Posted March 24, 2012 Sklep odp ze musze wybrac odpowiednie okno, ktore nie istnieje. a ten bon to ciag cyfr i liter oddzielonych myslnikami. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts