anymorez Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Witam Niedawno tworzyłem podobny wątek tylko dotyczący sprężyny. Mam moją lufę, w kolorze tym co większość (złoty) i chciałbym wiedzieć czy jest to lufa precyzyjna, czy zwykła .08 Dzięki z góry za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Za pomoca srednicowki mikrometrycznej, do stwierdzenia czy jest precyzyjna czy nie. Pytanie jak odroznic modele?: ) Quote Link to post Share on other sites
myslin22 Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Najlepiej chyba będzie porównać skupienie z takiej samej repliki jak twoja. Z tym, że w tej drugiej powinny być takie same bebechy i lufa stockowa. A jak można by modele nie mam pojęcia ;) Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Trzeba się trochę luf naoglądać. W sumie bez pomocy kogoś kto naprawdę wiele luf widział nie poradzisz nic. Krótko mówiąc musisz znaleźć w swojej okolicy bardzo doświadczonego serwisanta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts