Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

magazynek do cm 028

Recommended Posts

Witam, czy ten magazynek

www.taiwangun.com/magazynki/magazynki-aeg-mid-cap/metalowy-magazynek-mid-cap-na-125-kulek-do-serii-ak74-cm.html

będzie pasował do cm 028 ? I czy te kulki

www.taiwangun.com/amunicja/kulki-0-2-g/kulki-0-20g-4000-szt-premium-p-j.html

będą dobrze współpracować z tym magazynkiem ?

Tak, magazynek będzie pasował, kulki też powinny dobrze współpracować z tym magazynkiem.

Przecież pejoty tną się na potęgę w midach Cymy...

bajekk - poszukaj sobie low-capów do AK-47, będą lepsze.

Edited by arend

Z tymi zacinkami to chyba dużo zależy od partii produkcyjnej. Kupiłem niedawno dokładnie takie kulki i jeszcze mi się nie zacieły ani w midzie ani w hi-capie (myśle, że już prawie 1000 kulek wystrzeliłem czyli 1/4 paczki). Natomiast chłopak od którego kupiłem Cm 028 narzekał, że pejotki mu się zacinały.

Z tymi zacinkami to chyba dużo zależy od partii produkcyjnej. Kupiłem niedawno dokładnie takie kulki i jeszcze mi się nie zacieły ani w midzie ani w hi-capie (myśle, że już prawie 1000 kulek wystrzeliłem czyli 1/4 paczki). Natomiast chłopak od którego kupiłem Cm 028 narzekał, że pejotki mu się zacinały.

Zależy to od maga, w moich midach nawet Guardery się cięły ; >

"Przecież pejoty tną się na potęgę w midach Cymy..."

Jak nie smarujesz to i się tną... Ja od początku moich przygód z airsoftem używam kulek P&J. Mam replike od Cymy - 0 zacinek i na midach i na hicapach, więc z Tobą się nie zgodzę.

Przeczytałem opis PJ i są podobno do luf precyzyjnych polecane :hahaha:.Przecież te kulki są kwadratowe!

Oczywiście,przeczytałeś poradnik LogaNa o magazynkach i jesteś w 100% pewny że to jest wina złego nasmarowania?

Mid Capy mają zazwyczaj 2 rzędy kulek.Jak użyjemy mózgownicy to można się domyślić że skoro mamy 2 rzędy kulek i jedno "okienko" do którego takie kulki wsypujemy to w środku jest jakiś "zakręt".Więc nie kłóć się że to jest wina złego smarowania bo widzę jak ludzie biegają i walą w te magi żeby się odblokowały.

"Przecież pejoty tną się na potęgę w midach Cymy..."

Jak nie smarujesz to i się tną... Ja od początku moich przygód z airsoftem używam kulek P&J. Mam replike od Cymy - 0 zacinek i na midach i na hicapach, więc z Tobą się nie zgodzę.

Do guarderów smarowałem swoje midy, a i tak zdarzały się zacinki, a pejoty są od guarderów sporo gorsze... Teraz swoich midów nie smaruję, używam kulek King Arms i od dwóch miesięcy nie odnotowałem zacinki maga.

Edited by arend
  • 2 years later...