JaniŚko Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 otóż problem jest mianowicie taki: Kiedy bylem z kolega na ASG podpinamy baterie (ładowana) to silnik jedynie puka, a nie naciąga sprężyny. O co chodzi? Myślelismy że to batka, ale podłączylismy moja (o tym samym napięciu) i to samo Z góry dzięki za odp! Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Sprawdź śrubę silnikową może jest źle dokręcona. Quote Link to post Share on other sites
JaniŚko Posted April 1, 2012 Author Report Share Posted April 1, 2012 Sprawdź śrubę silnikową może jest źle dokręcona. to jest tak, ze jak ja wyciagnelem u niego silnik i podlaczylem baterie, to smiga. a jak wkladamy go do GB to nie chodzi :) Quote Link to post Share on other sites
Kwaśniak Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Tzn. że coś blokuje zębatki/tłok. Musiałbyś rozkręcić i zajrzeć do środka. Ja tak miałem jak pękło mi łożysko, potem jak prowadnica sprężyny, i jak wypadła mi głowica tłoka ;D Możę coś z tego ale bez rozkręcenia to się nie da powiedzieć. Quote Link to post Share on other sites
JaniŚko Posted April 1, 2012 Author Report Share Posted April 1, 2012 Tzn. że coś blokuje zębatki/tłok. Musiałbyś rozkręcić i zajrzeć do środka. Ja tak miałem jak pękło mi łożysko, potem jak prowadnica sprężyny, i jak wypadła mi głowica tłoka ;D Możę coś z tego ale bez rozkręcenia to się nie da powiedzieć. ok powiem mu to. + to ze sprezyna mu w tylnym polzeniu zostala czyli polecialy FPS;y w ch* :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts