Bricux Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Witam, po moich nieudanych próbach rozpoznania kamizelki ze zdjęcia poniżej zwracam się z pomocą do Was. Z początku myślałem iż jest to Flyye LT6094, jednak po dokładniejszych oględzinach okazało się iż przypuszczenia były niesłuszne. Kamizelkę tą nosił jeden z uczestników Combat Alert V, próbowałem znaleźć go i skontaktować się jednak nie udało mi się to. Z uwagi na zachowanie prywatności użytkownika zamieszczam tylko sam korpus z kamizelką, naszywki i identyfikator zostały "zamazane". Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 5 złotych się należy :P http://www.specshop.pl/product_info.php?manufacturers_id=122&products_id=3504&name=Condor_-_Kamizelka_Taktyczna_MOPC_-_Zielony_OD_-_MOPC-001 Quote Link to post Share on other sites
Bricux Posted April 3, 2012 Author Report Share Posted April 3, 2012 Oł, przekonałem się o trafności mojej logiki poszukiwań, szukałem na "zagramanicznych" stronach a nie pomyślałem żeby przejrzeć sklepy. -.- Pozostało mi podziękować i przelać Ci na konto 5 złotych. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts