Guest zehn Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 (edited) Witam Jestem zielony. Więc zwracam się się z pytanie jaką snajperkę byście polecili. Najlepiej żeby oferowana przez was snajperka była klasy średniej full metal mile widziany i możliwość tuningu. I żeby po pierwszej strzelance się nie rozleciała. Budżet na samą snajpe do 700 zł. Jak by co korzystałem z wyszukiwarki i czytałem inne tematy ale nic dla siebie nie znalazłem Pozdrawiam A jak byście mogli wkleić link do proponowanej snajperki. Edited April 5, 2012 by zehn Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 (edited) 1. Nie ma snajperki za 700zł 2. Kolor czerwony jest zastrzeżony dla modów. 3. Zastanów się, czy chcesz być snajperem. 4. http://wmasg.pl/pl/consignment/show/227712 Oczywiście to nie koniec wydatków - trzeba gumkę, preckę, sprężynę, lunetę, porządnego serwisu - a to są drogie rzeczy. Części najczęściej nie są oczywiście dostępne w Polsce... Edited April 5, 2012 by wiciok Link to post Share on other sites
Guest zehn Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 (edited) Ok dzięki za odp. Czyli rezygnuje ze snajperek i na karabiny szturmowe się trzeba przerzucić. [Temat do zamknięcia] Edited April 5, 2012 by arend Link to post Share on other sites
Recommended Posts