Felipe7 Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Witam! Miał ktoś okazję przetestować ten silnik, czy ktoś posiada jakiekolwiek informacje na jego temat? Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi i linki. Pozdrawiam Filip2142 Quote Link to post Share on other sites
r2d2 Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Witam! Miał ktoś okazję przetestować ten silnik, czy ktoś posiada jakiekolwiek informacje na jego temat? Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi i linki. Pozdrawiam Filip2142 Nie mam wielkiego doświadczenia z silnikami. :bialaflaga: Moim zdaniem bardzo dobre silniki rof na m140 28/sec przy 11.1lipo w m249. Jeden taki silnik spaliłem - pekła sprężyna a akurat dawałem osłone przy szturmie na budynek i nie chciałem przerywac ognia- z własnej głupoty... :blink: Teraz mam kolejny i jestem zadowolony. Nie wiem czy jest wart swojej ceny. Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Bardzo mocny (wydajny) silnik. Ale z silnikami systemy mam złe doświadczenia. Miałem trzy przypadki ,że padło jedno uzwojenie wirnika. Po wymianie wirników od chinoli śmigają dalej bez zająknięcia. Ale wirnik to prawie połowa silnika i to ta ważniejsza w działaniu. Według mnie nie są warte tej ceny. Quote Link to post Share on other sites
krolik1982 Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 akurat posiadam Magnuma i AtoZ, Magnum wytrzymał 4 lata i poszło uzwojenie, co da AtoZ to zobaczymy na razie jest OK mam nadzieję że wytrzyma dłużej tym bardziej że współpracuje z sp 120 i lipo 7.4 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts