mikihis Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) Witam . To moja replika . http://gunfire.pl/product-pol-1152191759-Replika-karabinku-AGM-032.html Dziś na strzelance coś się zepsuło . Nic nie zrobiłem nie spadła i w ogóle tak samo z siebie . Problem: kulki wylatują albo po dwie albo na 15 metrów i opadają. Wiecie co to może być i ile kosztowałaby mniej więcej naprawa ? Z góry dziękuję i pozdrawiam . Edited April 9, 2012 by mikihis Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Albo wina popychacza/dyszy,albo problem z komorą hop-up.Rozłóż ją wyczyść i dobrze złóż.Jak to się robi masz pokazane na youtube. Quote Link to post Share on other sites
mikihis Posted April 9, 2012 Author Report Share Posted April 9, 2012 Okey , a tego na gwarancje by nie uznali ? Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Przyjmą. Quote Link to post Share on other sites
chomikpila Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Zobacz czy czasem gb Ci nie pękł :P też kiedyś tak miałem na dodatek w nowej replice [M16A3 G&P] na drugiej lub 3 strzelance miałem podobny problem i okazało się że szkielet gb był pęknięty, a co za tym idzie głowica tłoka była wysunięta i 90% powietrza uciekało przez szczelinę. Bardziej prawdopodobna jest uszkodzona komora hou-up, możliwe że nawet mogłeś utracić szczelność. Rozłóż giwerkę na czynniki pierwsze [wyciągnij komorę hu, rozłóż [uwaga na mały dystanser!!!], wyczyść, złóż wszystko i zmontuj, przestrzelaj]. Jeżeli nadal będzie to samo to stawiam na utratę szczelności ;] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts