adrian1769 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) Witam. Strzelałem dzisiaj z mojego H&K i raz mi się zaciął więc przeładowałem jeszcze raz ( kolejna kulka weszła w lufe) a potem jeszcze raz po czym wyciągnełem magazynek i kilka kulek wypadło. Wystrzeliłem jedną włożyłem magazynek i gdy załadowałem ponownie spusty nie działał ( gdy go wciskałem inaczej chodził i wgl.) Teraz gdy go ładuje nie mogę wgl. wystrzelić kulki. Chce go rozebrać bo gwarancji już nie mam ale nie wiem jak zdjąć zamek.Próbowałem różnymi sposobami ale nie dałem rady. Proszę o odpowiedź ! Z góry dzięki. SORY NIE USP TYLKO HFC a konkretnie taka : http://allegro.pl/pistolet-asg-p8-ha-112b-hfc-500-kulek-asg-i2205221893.html Edited April 9, 2012 by adrian1769 Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) Wyjmujesz magazynek i wybijasz dźwignię zwalniacza zamka - jeśli wcześniej nie była wybijana to może być ciężko - później się troszkę wyrabia i jest łatwiej. Pamiętaj, że jest to plastikowy element, więc bez przesady z siłą. Jeśli dobrze pamiętam w gnieździe magazynka jest jeszcze do odkręcenia śrubka, łącząca ZnAlowy zespół kurka z korpusem. Edited April 9, 2012 by Pietraszka Quote Link to post Share on other sites
adrian1769 Posted April 9, 2012 Author Report Share Posted April 9, 2012 Gdzie to jest ? Quote Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) http://wmasg.pl/pl/armoury/show/57328?key=None gdzieś w komentarzach masz opis rozkładania A jeśli nie ma: to bolec który trzeba wybić jest zaraz koło magazynka(dla ułatwienia dodam że kiło małej literki R) A pod tym masz śrubę do wykręcenia(łatwo zauważyć bo świeci sie jak psu..) Edited April 9, 2012 by szymongwiazda Quote Link to post Share on other sites
adrian1769 Posted April 9, 2012 Author Report Share Posted April 9, 2012 Dzięki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts