Sawyher Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Witam. Mam mały problem z wgc. Otóż zamowiłem pistolet tm'a, ale nie ten model co chciałem. Pieniądzę zostały już wpłacone(paypal). Pisałem do nich, że popełniłem błąd w wyborze i czy mógł bym wybrać inny pistolet do tej samej ceny ale nie otrzymalem żadnej odpowiedzi od nich. Ogólnie wyglada to tak, paczka chyba nie jest jeszcze wysłana (8 kwietnia kupiłem broń). Order No. : ************ Status : Payment Received Shipper : UPS Saver Tracking No. : - - - Estimated Ship Date : - - - Shipping Date : - - - Payment Method : Paypal Invoice Type : 100% value on invoice Stock Out Option : Inform me about this problem and wait for my response I ogólnie kilka pytań. Czy jest szansa, że będę mógł wybrać inny model pistoletu? Po jakim czasie odpisują? Paczka UPS saver podobno w tydzień znajdzie się w Polsce, to prawda? Kiedy zaczną wysyłać paczkę, czyt. kiedy nadadzą tracking number? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi, Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Ponów maila, pewnie dostają ich setki dziennie i nie odpisują po godzinie. A swoją drogą dałeś ciała z tą pomyłką, ale skoro nie wysłali to jakaś szansa jest Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts