kornikełe Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Witam. Połamała mi się zębatka od przełącznika ognia w SCAR-ze DBOYS-ów. Prosił bym o krótką radę. Czy ją gdzieś kupię? czy muszę wymieniać całe body albo gearboxa? Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Nie musisz kupować nowego gearboxa, ani całego body. Tam są cztery przekładnie zębate. Dwie prawe i dwie lewe. Niezależnie, która Ci się połamała, to będzie problem z kupnem nowych. Mam SCARA od Boyia. Kupiłem używanego i właśnie nie było ani przełączników selektora i brakowało jeden zębatki. O ile udało się kupić bez problemu nowe dźwignie, to zębatki już nie. Kupiłem używki na WMASG. Poprostu ktoś rozebrał uszkodzonego SCARA i sprzedawał części. Zapytaj w azteco. Tam często rozkładają repliki na części i sprzedają. Quote Link to post Share on other sites
kornikełe Posted April 14, 2012 Author Report Share Posted April 14, 2012 Dzięki za odpowiedź. Oddałem już karabinek do serwisu. Powiedzieli, że to nie będzie problem więc jestem dobrej myśli :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts