Pietia888 Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Witam. Jak w temacie, otóż postanowiłem w swojej emce ICS zmienić komorę (bo stara się posypała) i pięknie ładnie madbulla dopasowałem , lecz gdy na pusto (złożona komora , lufa i gumka) chcę sprawdzić jak kulka wchodzi od strony dyszy, to muszę sporej siły użyć aby przepchnąć kulkę za kołnierz, nie mówiąc już że dysza nie przepchnie kulki.... gdy lufę i gumkę założyłem do komory ICS , problemu nie ma, kulka elegancko się przemieszcza... W czym problem???? Dziękuję za porady. pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
sidor95 Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Hmm mi się wydaje że będzie wszystko działać jak należy , strzel sobie na zerowym hopie i zobacz czy bedzie ok . Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 to muszę sporej siły użyć aby przepchnąć kulkę za kołnierz Masz odpowiedź. Sprawdź jak wygląda kołnierz gumki. Miałem podobny problem, kulki co prawda wystrzeliwał ale jak pistolet z bazaru za 5 zł. Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 sidor: Nic to nie da , bo kulka zatrzymuje się przed kołnierzem.... - widać prawie całą kulkę przez dziurkę , na magazynek... coś mi się zdaje, że kołnierz nie ma gdzie się ,,rozepchać,, bo otwór jest za małej średnicy, i jest na styk ..... Jankus: ale problemem nie jest gumka , lecz komora, bo pisałem że stockowa ICS była ok i kulka przechodziła, a madbull najwyraźniej akurat w tym miejscu jest ,,szczelniejszy,, Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted April 15, 2012 Author Report Share Posted April 15, 2012 Do wywalenia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts