Majkhel Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 @wredny, tylko według opisu musiałbyś to podświetlać cały czas. Quote Link to post Share on other sites
wredny_bo_trzeźwy Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 No niestety, ale wydaje mi się, że nawet bez podświetlenia byłoby lepiej widać. Tym niemniej m.in. dlatego właśnie olałem ten temat i zostałem przy zwykłych przyrządach, tylko odmalowuję je białym markerem olejowym, jak się z czasem wyciera (mówię tutaj konkretnie o replice Glocka). Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 (edited) Ogólnie to ta moja farbka po wyschnięciu jest niemal przezroczysta, więc jednak pomysł był dość nietrafiony, już lepiej walnąć zwykłą, białą kropkę, więc koniec końców to nie polecam :icon_biggrin: Edited October 19, 2016 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts