zimex12 Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Witam wszystkich, na wstępie chciałbym zaznaczyć że jestem laikiem i proszę o pobłażliwe traktowanie :P. A tak na poważnie chciałbym wiedzieć czy ktoś z was miał do czynienia z tą repliką co, co możecie o niej powiedzieć. Słyszałem że w g&g szybko pęka gb czy to prawda? i czy było by możliwe kupno takiego gb lub włożenie gb od innej repliki np ca,jg Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Mam dwie emki z G&G, starsza ma ok 5 lat młodsza 4. G-boxy(szkielety) całe, mimo że gnaty są mocno katowane. Nie wiem niestety jak będzie na wytrzymałośc gb. w tej replice miał blow-back. Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Przechwaliłem :) Właśnie w GR16 A3 pękł szkielet GB. Sprężyna M110. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts