krzysiek195 Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Witam Nie dawno kupiłem replike Lugera firmy WE. Replika wystrzeliwuje tylko 7 kulek i ani kulki więcej. Nie wiem dlaczego tak się dzieje ? Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 1. Nabijasz do pełna magazynek gazem? 2. Ładujesz do pełna kulki? Ja wczoraj testowałem po raz pierwszy nowego P08 na dwóch magazynkach i nie dostrzegłem żadnego problemu, poza tym, że magazynek mieści mało gazu i wystarcza na wystrzelenie zaledwie 30 lulek. Quote Link to post Share on other sites
krzysiek195 Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 Magazynek ładuje kulkami do pełna, nabijam gazem maksymalnie ile się da, ale mam wrażenie że w butli z gazem nie ma ciśnienia. Mimo że to jest nowa butla z green gazem firmy sjd pro tech guns. Nie wiem już czy to jest wina butli z gazem czy magazynka. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Nabij z innej butli i ponownie przetestuj replikę. Quote Link to post Share on other sites
krzysiek195 Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 Dzięki spróbuje Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts