kasper20 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Witam przeszukuje forum już jakiś czas ale nie znalazłem jeszcze odpowiedzi która by mnie zadowoliła w 100%. A mianowicie moje pytanie brzmi jaki efekt da gdy po zamocowaniu zestawu bore-up np. Guardera użyjemy zwykłej uszczelnionej dyszy nie z zestawu, która nie ma powiększonej średnicy? Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 (edited) No toś teraz dowali. :hahaha: Da taki efekt że zwykła dysza nie najdzie Ci na dziubek głowicy cylindra z BU . Dlaczego? Bo ma mniejszą średnice wewnętrzna. Dlaczego? Bo te typy tak mają. O zgrozo. :icon_confused: Edited April 16, 2012 by Snipernr1 Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 (edited) Odp wyżej :) Edited April 16, 2012 by jakim Quote Link to post Share on other sites
kasper20 Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 Dzięki za odpowiedz temat do wywalenia:) Jednak mam rozumieć, że przykładowo dysza bore-up deepfire będzie pasować do guardera i odwrotnie? Quote Link to post Share on other sites
szymon91 Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Używam dyszy DF oczywiście o powiększonej średnicy w borku guardera i działa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts