Acerek Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Siema , wiem , wiem , sportlinka ;/, jednym słowem - chujówka troche , ale co należy wymienić żeby doprowadzić to do w miare git stanu . Quote Link to post Share on other sites
Acerek Posted April 23, 2012 Author Report Share Posted April 23, 2012 (edited) Ehh , naprawde taki trudny temat do ogarnięcia ? Edited April 23, 2012 by Acerek Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Temat łatwy, autor jednak nie wzbudza sympatii przez co nikomu nie chce się odpowiadać. Quote Link to post Share on other sites
Acerek Posted April 24, 2012 Author Report Share Posted April 24, 2012 Nie wzbudza sympatii , mówisz , ok , spoko , ale co razi Cię tak w moich dwóch powyższych postach to nie rozumiem , jeśli mi powiesz , postaram się tego na drugi raz nie robić :) No i żeby nie robić offtopu , troszke się zdenerwowałem , bo jednym słowem wywaliłem pieniądze w błoto , kupiłem ją okazyjnie , no ale jednak ... Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Słownictwo, zapis. Quote Link to post Share on other sites
Acerek Posted April 24, 2012 Author Report Share Posted April 24, 2012 Ok , spoko , tylko w momencie gdy pisałem poprzednie posty bylem troche podirytowany , ale żeby nie było że nabijam sobie posty , powiesz co należałoby wymienic ? Quote Link to post Share on other sites
Piotrekill Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 (edited) Jeśli bardzo zależy Ci na wyglądzie, załóż kolbę składaną, albo stałą (ale nie wiem czy jest taka wymienna), do tego jakiś tłumniczek w mojej mp5 tak zrobiłem i nadałem jej lekko szturmowego wyglądu, no i chwyt sobie zamień na pionowy (jeśli się da) . Mi osobiście przeszkadza tylko ta lamerska kolba. Tu masz ciekawe MP5, i odziwo to jest nasze forum, szok no nie ? PS. Ile masz lat, bo styl wypowiedzi wygląda mi na 10-15. Srki jak nie trafiłem i masz 17, ale pomyśl za rok matura xD :bialaflaga: Edited April 28, 2012 by Piotrekill Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts