filek Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Tak z ciekawości, widziałem dziś w sklepie stacjonarnym GunFire replikę AK-47 firmy Army o mocy 355 FPS za 320 zł. Zawsze na forum polecacie jednak CM.028. Ciekawi mnie, w czym ta replika firmy Army jest gorsza, że nigdy nie widzę tej propozycji :) Quote Link to post Share on other sites
maop Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 (edited) Nie polecam sam ja mam. Potrzymała z 2 miechy i potem się zaczęły schody gdy rozbierałem GB okazało się że prowadnica jest a raczej była przyklejona do kawałka metalu (prowadnica nawet nie jest łożyskowana) i tyle mocniejszy wstrząs i będzie latać po sprężynie a tylną część szkieletu szlag trafi.Na dodatek tego szczelność jest bardzo słaba. Gdyby ją kupować to trzeba się szykować na porządną wymianę głowicy tłoka dyszy i sprężyny no i prowadnicy. Edited April 25, 2012 by maop Quote Link to post Share on other sites
Jan999 Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Czyli CM.028 :icon_biggrin: . Quote Link to post Share on other sites
filek Posted April 25, 2012 Author Report Share Posted April 25, 2012 Ok, nie mam więcej pytań, przekonałeś mnie :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts