KuzKo Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Witam! Zastanawiam się nad kupieniem karabinu snajperskiego, takiego który z ok. 20m. pozwoli trwafić przeciwnika w ryj, lub w też inną wychyloną cześć ciała. Wiem, że zaraz poleca odpowiedzi, że dobra snajpa to taka od 2000zł. Ja szukam czegoś tak do 250zł. Zaraz polecą odpowiedzi, że przeciwnik zasypie mnie gradem kulek, kiedy ja w niego wystrzele jedną. Strzelamy się z okopów, wieć żeby tanim Sig Sauerem dostać, to trzeba mieć wielkie szczęśćie. Co doradzacie? - Wasz Kuzko Link to post Share on other sites
ZZenu Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 http://www.taiwangun.com/karabiny-snajperskie/m58-black.html Ten wygląda rozsądnie. No i do 250zł. Na te 20m powinno wystarczyć. Nie wiele widziałem w sklepach snajp do 250zł. A z lunetą to już droższe. Piszesz że kolega/dzy mają tanie repliki więc myślę że powinien Ci on starczyć ale niech się wypowie osoba doświadczona :) Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Daruj sobie, dużo fps - duża odpowiedzialność. Jak chcesz "hedszoty" strzelać do wszystkiego, co się rusza i nie przyjmujesz faktu, że nie ma snajperki za 250zł, to... po prostu sobie daruj... Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Dołóż 80zł i kup sobie Cm 028. Przy odrobinie wprawy trafisz z 20m. Link to post Share on other sites
Axus Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 który z ok. 20m. pozwoli trwafić przeciwnika w ryj Przemyślałeś może choć trochę kwestię bezpieczeństwa, zanim to napisałeś? Obawiam się, że Airsoft może nie być odpowiednim dla Ciebie sportem. Link to post Share on other sites
Recommended Posts