Guest zehn Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Witam Mhh.. Prosto z mostu. Nie wiem co wybrać. Chciałbym bardziej napęd na Co2 niż na Green Gas (w ostateczności) Moje propozycje. 1. To Dodatkowe info. Replika oczywiście pistolet full metal ,nowa, hop-up, BLOW-BACK*1,allegro lub gunfire.Składajcie też wasze propozycje :) *1 - Czy jak pistolet nie posiada BLOW-BACK to znaczy że trzeba go po każdej kulce przeładować ? to jeżeli to nieprawda to pistolet dla mnie nie musi posiadać BLOW-BACK Polecajcie !! :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
HaryWalker Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 (edited) Pistoletów z blow-backiem nie trzeba przeładowywać, strzelają półautomatycznie. Gazówki bez BB też strzelają półauto, BB to tylko efekt wizualny. Określ, czego oczekujesz. Pistoletu który ma być używany na strzelankach, czy chcesz postrzelać z kumplami do puszek? Zależy Ci na pojemności magazynka? Edited April 26, 2012 by HaryWalker Quote Link to post Share on other sites
Guest zehn Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 To tak: 1. Najlepiej na Co2 w ostateczności GG 2. Pistolet full metal 3. Nie musi posiadać BB 4.Teren to lasek, łąka 5.Będzie do strzelania w ludzi w rozgrywce. 6.Mało awaryjny 7. Cena do 444zł 8. Nie wiem do końca czy lepiej mieć co2 w magazynku czy w rękojeści ? 9. żeby był produkt dostępny w Polsce 10.Jak by czegoś brakowało to piszcie Quote Link to post Share on other sites
HaryWalker Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Co do umiejscowienia CO2 - jeżeli będzie w magazynku, to będzie on normalnych rozmiarów, natomiast jeżeli w rękojeści, otrzymasz coś, co rozmiarami przypomina długopis. Takie magi są o tyle praktyczne, że do standardowej ładownicy wejdzie Ci ich z pięć. Z drugiej strony, jeżeli masz kapsułę w magazynku, pistolet jest odrobinę bardziej realistyczny - bez magazynka nie strzeli. Z pistoletów na CO2 do tej pory udało mi się dorwać tylko Dana Wessona (tak, używam go jako boczniaka), ale to jest broń dla specyficznej grupy ludzi. 6 kul to dla niektórych za mało, ale - trening czyni mistrza. Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Koledzy się na to zgadzają? Quote Link to post Share on other sites
Guest zehn Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 (edited) A co byście powiedzieli o tej replice . Edited April 27, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
HaryWalker Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 @Crusader Owszem, nikt nie protestuje i nie płacze. Twarde z nas sukinsyny. Ba, nasz snajper używa wiatrówki ;) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 To tak: 1. Najlepiej na Co2 w ostateczności GG 2. Pistolet full metal 3. Nie musi posiadać BB 4.Teren to lasek, łąka 5.Będzie do strzelania w ludzi w rozgrywce. 6.Mało awaryjny 7. Cena do 444zł 8. Nie wiem do końca czy lepiej mieć co2 w magazynku czy w rękojeści ? 9. żeby był produkt dostępny w Polsce 10.Jak by czegoś brakowało to piszcie 11. To wszystko to tylko w ERZE ( Przepraszam, T Mobilu) Quote Link to post Share on other sites
HaryWalker Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 @arend Śmiem zapytać czemu wątpisz w znalezienie odpowiadającego wymaganiom boczniaka? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Bo trudno aby miał teren laskowo łączkowy. I bo Autor sam niewie co chce. Wystarczy? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts