piotrekgun Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Czy jest jakaś różnica gdy lufa wewnętrzna kończy się: na początku/w połowie/przy końcu tłumika dźwięku ? Czy ma to wpływ na osiągi, bo głównie o ten aspekt mi chodzi. Czy kulki tracą/zyskują na prędkości przy poszczególnych przypadkach ? Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 (edited) Moim skromnym zdaniem prędkość początkowa kulki zależy od mocy sprężyny, pojemności cylindra, długości lufy, kalibru lufy, szczelności całego układu itp itd, ale nic mi nie wiadomo o wpływie "zanurzenia" lufy we wnętrzu tłumika na prędkość kulki. :zastanawia: Chyba, że jestem w błędzie... :icon_eek2: Edited April 27, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Moim skromnym zdaniem prędkość początkowa kulki zależy od mocy sprężyny, pojemności cylindra, długości lufy, kalibru lufy, szczelności całego układu itp itd, ale nic mi nie wiadomo o wpływie "zanurzenia" lufy we wnętrzu tłumika na prędkość kulki. :zastanawia: Chyba, że jestem w błędzie... :icon_eek2: Nie jesteś . Ostatni raz widziałem zjawisko że tłumik wpływa na zasięg czy cokolwiek w Call of Duty :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts