mg schutze Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Tłumik coś nie teges, o długości nie wspominam, nie przedłużyłeś lufy? Nowy korpus chyba odstaje za bardzo od bazowego? Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted September 16, 2012 Author Report Share Posted September 16, 2012 Złudzenie optyczne ;) Pochwale się że przerobiłem szynę RIS od G36, widać tylko śrubki które trzymają usztywnienie. Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Złudzenie optyczne my ass. Popatrz na nakładki od Jantara i twojego .. Jantara. Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 (edited) http://upload.wikime...tar-M_REMOV.jpg Nie wiem jak to nazwać, ale nakładka jest "dzielona" Aha i na tym zdjęciu od Remova jest szary pas do AK, jak chcesz to ci mogę podrzucić taki za małą cenę:) Edited September 16, 2012 by KreciKs Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Eeeeee, a gdzie nity na korpusie? :) Weź tam chociaż śrubki wstaw, bo łyso :) Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted September 16, 2012 Author Report Share Posted September 16, 2012 (edited) http://upload.wikime...tar-M_REMOV.jpg Nie wiem jak to nazwać, ale nakładka jest "dzielona" Aha i na tym zdjęciu od Remova jest szary pas do AK, jak chcesz to ci mogę podrzucić taki za małą cenę :icon_smile: Teraz to już musztarda po obiedzie, ale postaram się je poprawić. Zaraz się po pas zgłaszam na PW. Zobaczymy jak z nitami, szybko go składałem bo na mini-zlocik potrzebny :icon_wink: Edited September 16, 2012 by jakim Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted October 22, 2012 Author Report Share Posted October 22, 2012 (edited) Zdjęcie z przed kilku dni :icon_wink: Tak jak w AK-12 brakuje dziurek w tłumiku. Edited October 22, 2012 by jakim Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Weź pomaluj to jakoś porządnie, bo wygląda jakbyś pędzlem malował ;P Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted October 22, 2012 Author Report Share Posted October 22, 2012 No bo było to malowane pędzlem ;) Nie mam dostępu do pistoletu. ;( Quote Link to post Share on other sites
AeroL Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Istnieją jeszcze farby w sprayu ;-) Quote Link to post Share on other sites
Hammurabi Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Witam Panowie :) Po 2 latach chciałbym odświeżyć ten temat ;) Chcę zabrać się za Jantara ;) Fajnie było by mieć jakąś fotoleracje z produkcji a wasze linki do uploadów już niestety wygasły. Dlatego Bardzo Was proszę o zamieszczenie zdjęć po raz kolejny tych zdjęć w necie i podesłanie tutaj linku :) Z góry Dzięki :))) Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 U mnie w temacie coś tam chyba jeszcze wisi... Quote Link to post Share on other sites
Hammurabi Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Dzięki MG ;) Faktycznie. Wcześniej nie trafiłem na ten temat aczkolwiek wiedziałem że robiłeś coś takiego :) Teraz fundusze i chęci i mam nadzieje że powstanie kolejny egzemplarz ;) Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 Mój już jest w częściach :) Teraz zajmuje się reko. Odezwij się na PW coś jeszcze chyba mam (zdjęcia itp). :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts