P&P Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Mam problem z mp5 cm 0.41 dokładniej nie podaje mi kulek. Wszytko bylo ok aż do wczoraj kiedy chciałem postrzelać do puszek. Strzela normalnie i na sucho az w koncu dźwiek zapchanej lufy, myślę sobie że przeczyszcze i będzie okej ale nie jest. Magi ok ale dysza zamiast zostawać po strzale z przodu jak przy prawidłowym działaniu to zostaje z tyłu ( tłok ma martwe położenie ) gdy strzelam na singlu spust zostaje wcisnięty ( nie wybija go) po odciągnięciu spustu palcem wszystko wydaje się być ok ale dysza idzie do przodu i cofa się z powrotem nie podając nawet kulki. Rozbierałem dziś Gb z dosłownie 50 razy i wszystko jest ok, nic nie złamane wszystko ładnie chodzi popychacz tez ok. Gdy po raz którystam złożyłem wieczorem GB zaczęła strzelać ale na AUTO raz na jakiś czas zdarzy jej się pusty strzał. Teraz pytanie do was jako expertów co może być nie tak? Prosze nie pisać oddaj do servisu ..... Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 dźwiek zapchanej lufy, A sprawdziłeś lufę? Mówisz że jest taki dźwięk ale nie napisałeś czy sprawdziłeś lufę, mam nadzieję że masz jeszcze wycior. Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted April 30, 2012 Author Report Share Posted April 30, 2012 Tak tak, zapomniałem napisać. Lufa przeczyszczona na błysk ma się rozumieć wyciorem. Wydaje mi się że trzeba zmienić listwę popychacza, ale druga myśl po co jeśli nie jest połamana, a może jednak. proszę o wypowiedzenie osoby znajace się na fachu, Quote Link to post Share on other sites
ST1TCH Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Może w swej fachowej rutynie rozbierania i składania gb, źle go złożyłeś, coś dodałeś, coś odjąłeś metodą chałupniczego tuningu. Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted May 1, 2012 Author Report Share Posted May 1, 2012 Nie tuningowałem, wszystko złożyłem jak się należy. Naprawiam auta , skryznie biegów a skrzynka podobna do gb troche więc dobrze poskładane. Quote Link to post Share on other sites
ST1TCH Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Nie obwiniając już gb, sprawdź magazynek i powiedz jakich kulek używasz... Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted May 1, 2012 Author Report Share Posted May 1, 2012 Pisałem że magazynki ok. Dziwnym tarfem wziąłem teraz mp5 do ręki i DZIAłA :O WTF? teraz ttylko spust nie odbija ale to pewnie sprężynka. Dzięki za wszystkie odpowiedzi w tym temacie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts