ArturSworsky Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Witam. Koniecznie muszę zakupić jakiś karabinek z serii M4 RIS z chwytem przednim i przedłużoną lufą. Nie chcę również replik, w których baterię wkłada się do atrapy lasera, gdyż nie podoba mnie się to za bardzo. Powiedzmy, że mam 1100-1200zł do wydania i muszę za to kupić replikę, zawieszenie (jeśli nie ma w komplecie) i 1-2 magazynki mid-cap. Te kilkadziesiąt zł na przesyłkę mogę dołożyć. Jaką polecacie? Wiem, że nie jest to dużo kasy, ale replika musi być nowa. Myślałem nad tą repliką: http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/pj4-ris-p-j.html. Do tego zawieszenie, ze 2-3 magi i jeszcze trochę kasy by mi zostało na następne zakupy (kamizelka, broń boczna itp.) Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 eMki KWA. Pozdrawiam, G^. Quote Link to post Share on other sites
ArturSworsky Posted May 1, 2012 Author Report Share Posted May 1, 2012 eMki KWA. Pozdrawiam, G^. A ta od P&J jest jakaś bardzo zła? Bo 450zł robi dla mnie wielką różnicę. Chodzi mi o replikę do postrzelania się ze 2 razy na miesiąc. Głównie będzie służyła do szkoleń, rekonstrukcji 'na sucho'. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts