Brootalny Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Mam pewien problem z SR25 P&J. Mianowicie strzelałem z kumplem do puszek po strzelance i kulka zacięła się w lufie, ale kolega zamiast przestać i przetkać lufę ciągle strzelał. W końcu w chwycie silnikowym zaczęło coś skrzeczeć, nie jest to raczej zębatka silnika, bo sprawdzałem z nową. Więc co to może być? GB nie rozbierałem, ale przez dolny otwór nie widzę żadnego większego zużycia. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Mam pewien problem z SR25 P&J. Mianowicie strzelałem z kumplem do puszek po strzelance i kulka zacięła się w lufie, ale kolega zamiast przestać i przetkać lufę ciągle strzelał. W końcu w chwycie silnikowym zaczęło coś skrzeczeć, nie jest to raczej zębatka silnika, bo sprawdzałem z nową. Więc co to może być? GB nie rozbierałem, ale przez dolny otwór nie widzę żadnego większego zużycia. Prawdopodobnie zjechany tłok http://asgshop.pl/sklep/nzacinka.php . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts