Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

AK47-CYMA-CM028 na początek?

Recommended Posts

A mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak jest z obsługą? Tam jest jakiś silniczek który trzeba ładować żeby strzelał. Do niego jest normalna ładowarka do kontaktu jak w telefonie? I na ile wystarcza energii dla takiego elektryka? Pytam bo jestem kompletnie zielony w tych sprawach.

W zestawie dostajesz batkę + wolnoładowarkę. Silnika nie ładujesz. Bateria znajduję się w kolbie, w innych wersjach ze składaną kolbą nad komorą HU. Batkę ładujesz według wzoru ( poszukaj na forum ). Broń nie jest dobra na początek. Ona jest najlepsza ;)

A mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak jest z obsługą? Tam jest jakiś silniczek który trzeba ładować żeby strzelał. Do niego jest normalna ładowarka do kontaktu jak w telefonie? I na ile wystarcza energii dla takiego elektryka? Pytam bo jestem kompletnie zielony w tych sprawach.

Podłączasz baterię do repliki i strzelasz. Baterię ładujesz ładowarką dołączoną w zestawie, czas ładowania obliczasz wg wzoru:

A*1.4/B=C, Gdzie:

A-pojemność akumulatora w mAh

B-prąd ładowania ładowarki w mA

C-czas pełnego ładowania w godzinach (pamiętaj, żeby poprawnie zamienić ułamek godziny na minuty, bo 0.5h to 30, nie 50 minut).