Ryzbor Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Witam wszystkich :) Szukam baterii do mojego AK74 i znalazłem taką baterię nieznanej mi firmy : http://gunfire.pl/product-pol-1152194102-Akumulator-1500mAh-12V-stick.html Ktokolwiek wie coś o tej batce? Polecacie? 12V, byłby niezły rof, ale czy już bardziej się nie opłaca kupienie baterii takich firm jak G&G czy King Arms które mają 9,6V?. Czy bateria nie firmy okaże się byc beznadziejna. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Akkenoth Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Ani G&G ani King Arms nie mają wybitnych baterii. Pomijając LiPo, które warto, żebyś rozważył, to dobre baterie są na ogniwach Sanyo RC i GP (nie mylić z G&P). A H-Energy to pewnie kolejny chińczyk jakich wiele. Po cenie sądząc, porównywalny z co lepszymi bateriami stockowymi. O rofie ciężko się wypowiadać, nie wiedząc nic o replice (AK74 niewiele mówi). Quote Link to post Share on other sites
Ryzbor Posted May 6, 2012 Author Report Share Posted May 6, 2012 Dzięki. AK74 boyi 380 fps stockowy. Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 (edited) Chłopie, nie kombinuj, tylko bierz dobre lipo 11.1 , a nie jakiś nowy wynalazek.... dołożysz parę dyszek i będzie git. Edyta: o ile masz ładowarkę do lipoli , jeśli nie to jak wyżej kolega napisał sanyo rc - GP Edited May 7, 2012 by Pietia888 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts