kamo954 Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Witam. Poważnie zastanawiam się nad kupnem repliki PJ 25 Jakie macie opinie o tym sprzęcie? Najlepiej jakby wypowiedzieli się posiadacze. Co by było trzeba w niej zmienić żeby "ładnie" chodziła myślałem o lufie precyzyjnej i gumce HU, i czy trzeba by było wymieniać komorę HU? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Masz o tej replice temat, masz tematy z pytaniami o nią w Szybkiej Odpowiedzi. Po to została wydzielona część forum, żeby nie zaśmiecać reszty. :szukaj: Quote Link to post Share on other sites
kamo954 Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 Temat mam "sr25 czy m16" jeśli to dla Cb to samo to ok, ja z tamtego tematu wybrałem sr 25 i prosze o Wasze opnie na temat PJ 25. A w szybkich odpowiedziach nie ma PJ 25 w takiej konfiguracji jak na linku powyżej. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 (edited) Recenzja: klik A resztę masz w googlach wpisując "pj25 wmasg" A,że mam dobry dzień to łap klik Postaraj się następnym razem pogooglować trochę,zanim założysz nowy temat. Edited May 7, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
kamo954 Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 Recenzje czytałem a w ten temat który podałeś właśnie się zagłębiam ;p. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts